ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!



Στο γεμάτο από κόσμο Εργατικό Κέντρο της πόλης , έγινε χτες το νέο ξεκίνημα της Κίνησης Πολιτών . Ξεκίνημα αισιοδοξίας για μια νέα πορεία προς το μέλλον με επιστροφή στην κοινωνία των πολιτών , ξεκίνημα ελπίδας γιατί μόνο η ελπίδα και η στήριξη στις υπαρκτές υγιείς ,τίμιες , δυνάμεις των πολιτών, μπορούν να ανατρέψουν το διαβρωμένο δημαρχοκεντρικό και αδιαφανές σύστημα αυτοδιοίκησης που έχει επιβάλλει στην κοινωνία το δικομματικό πολιτικό σύστημα.

Την συγκέντρωση άνοιξε η κ. Μάγια Φουριώτη με την ανάγνωση της απόφασης της συντονιστικής επιτροπής της Κίνησης για την εκ νέου κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χαράλαμπο Κασίμη.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής της κίνησης και δημοτικός σύμβουλος , παίρνοντας τον λόγο έκανε ένα απολογισμό της μέχρι σήμερα πορείας και δράσης της κίνησης στον δήμο Κορινθίων, ενώ ανέπτυξε με σαφήνεια και περιεκτικότητα τους στόχους και το πρόγραμμα της κίνησης για την νέα αυτοδιοικητική πραγματικότητα μετά τον Καλλικράτη .

Με στόχο να φτάσει σε όλους τους πολίτες του Δήμου , εκδόθηκε και η εφημερίδα «η κίνηση», περιλαμβάνοντας τις αρχές και τις θέσεις της Κίνησης Πολιτών για τον νέο διευρυμένο Δήμο Κορινθίων.