ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ...2o ΖΗΡΕΙΑ OPEN PARTY...


Ένα μαγευτικό διήμερο Ροκ  πάρτυ , είχα την τύχη να απολαύσω, την Παρασκευή και το Σάββατο , σε υψόμετρο 1600 μέτρα , στην όμορφη- και το καλοκαίρι-  βουνοκορφή της Ζήρειας στα Τρίκαλα Κορινθίας. «Σπάζοντας»   το φράγμα των 40 βαθμών  που μας λιώνει στα…. παράλια και πεδινά , αναζητώντας μόλις έπεφτε ο ηλιος το μπουφάν,  νιώσαμε την πρώτη μεγάλη διαφορά της ροκ κατάστασης, που εξελισσόταν σε ένα τεράστιο χώρο , με σχεδόν  τέλεια οργάνωση  όλων των αναγκαίων υπηρεσιών για φιλοξενία  σε ελεύθερο και δωρεάν κάμπινγκ ,  μεγάλου αριθμού επισκεπτών .
Πρωτεργάτες  αυτής της όμορφης διοργάνωσης οι Γιώργος Γκούρβελος, Κωνσταντίνος  Αρβανιτάκης, και ο υποψήφιος δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης , Ανδρέας Ζάρρος , που ξεκίνησαν πέρσι σαν φόρο τιμής στον Ξυλοκαστρίτη μουσικό και ροκά  Νίκο  Δόϊκα, μια μονοήμερη μουσική εκδήλωση  αφιέρωμα, ενώ φέτος έγινε διήμερο…. 2o ΖΗΡΕΙΑ OPEN PARTY,με σημαντικές  συμμετοχές της Ελληνικής Ροκ μουσικής σκηνής.
Όλα ΡΟΚ λοιπόν, περιβάλλον και άνθρωποι, μουσική και φεγγάρι, μπύρες και σουβλάκια, φαν και άσχετοι ,μωρά και …τρίτη ηλικία, ποδήλατα και μηχανές. Τα Ροκ σχήματα ορεξάτα που σε χαμηλές θερμοκρασίες κράτησαν ζεστό το κοινό .Την  πρώτη ημέρα έπαιξαν οι
18:20 Spyros Pan
18:40 Pavida Somnia
19:15 Hybrid mesons
19:35 Pavlo V
20:00 Άκης Περδίκης / Ακης Δαούτης
20:30 Moles
21:10 Strawhats
22:00 Θέρος
23:00 Burger project   
 
και την δευτερη ημερα οι:
18:30 Spyros Pan
19:10 Vavoura Band
20:00 Νο mind
20:50 Μαύρο κόκκινο
21:40 Σπυριδούλα
22:55 Brothers in plugs 
 
Το σπουδαιότερο (συμπέρασμα) όμως στην όλη υπόθεση είναι ότι, όλα γίνονται,  αρκεί να υπάρχει  στόχος, θέληση ,θετική ενέργεια , καλή διάθεση , πείσμα και μεράκι. Γιατί όλα αυτά έγιναν χωρίς χρήματα, ή μάλλον μόνο με την πώληση ενός T-SIRT με το λογότυπο της εκδήλωσης, και με την αφιλοκερδή συμμετοχή των  μουσικών συγκροτημάτων, με τις ευγενικές χορηγίες των ντόπιων ξενοδοχείων και επιχειρήσεων, με την εθελοντική εργασία του προσωπικού του Αθλητικού κέντρου Ζήρειας, και άλλων φίλων, και φυσικά με πολύ δουλειά τρέξιμο και ευθύνη από τους Γιώργο, Κώστα και Ανδρέα που αξίζουν τα συγχαρητήρια μας, και  την ευχή ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ - ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ….3ο ΖΗΡΕΙΑ OPEN PARTY το  2011.