Α.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: ψήφος και …δουλειά!;;;


Την γνωστή μεν  και «δοκιμασμένη» , απάνθρωπη δε και εξευτελιστική για τους ανθρώπους μέθοδο της «ομηρίας», του ταξίματος και του ρουσφετιού, φαίνεται να έχει επιλέξει ο υποψήφιος δήμαρχος κ Πνευματικός, επισκεπτόμενος  χωριά, προσπαθώντας να βρει υποψήφιους αλλά και να συσπειρώσει τις κομματικές δυνάμεις  του Πασοκ, γύρω από τον συνδυασμό του.
Έτσι τις προηγούμενες μέρες θεάθηκε σε μαγαζί του Κόρφου, δημόσια και ανοιχτά  να παίζει τον ρόλο «υπαλλήλου» του ΟΑΕΔ, ρωτώντας ανέργους νέους που είχε στην «παρέα» του, τι γνώσεις είχαν και που θα ήθελαν να τους βάλει σε δουλειά!!
Και φυσικά όχι σε καμιά προσωπική του επιχείρηση, όπως θα είχε κάθε δικαίωμα , αλλά σε θέσεις εργασίας που αν υπάρχουν (και δεν φτιάχνονται προεκλογικά για τους γνωστούς λόγους), ανήκουν σε όλους τους ανέργους του Δήμου Κορινθίων.
Δεν ήμουν παρών σ΄ αυτή την «εικόνα» αλλά μου την μετέφερε άνθρωπος  που ήταν εκεί και φυσικά καταδικάζοντας την. Κάτι αντίστοιχο βέβαια έγινε και μπροστά στα μάτια μου το προηγούμενο διάστημα από υποψ. Δημοτικό σύμβουλο του κ Πνευματικού, ενώ η ειρωνεία είναι ότι δεν του «βγήκε» κιόλας…..
Αυτά φαίνεται να είναι ,για τον συνδυασμό του κ Πνευματικού τα αυτοδιοικητικά και πολιτικά τους σχέδια και επιχειρήματα για να ζητήσουν τη ψήφο των Κορινθίων πολιτών!!
ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!