Η εμείς δεν διαβάζουμε καλά τον Νόμο, η "άλλοι" αγνοούν τον νόμο!!

Η εμείς δεν διαβάζουμε καλά τον Νόμο, η "άλλοι" αγνοούν τον νόμο!!
Αν ΚΑΤΙ μας διαφεύγει ,ζητάμε προκαταβολικά συγγνώμη... 
Μια απάντηση πάντως θα την θέλαμε!
Όπως διαβάζουμε σε ιστοσελίδα υποψήφιας Δημάρχου του Δήμου Σαρωνικού,
Χριστίνας Χριστοφάκη, ο υποψήφιος δημ. σύμβουλος......


http://zoumemazi.gr/2010/06/04/ipopsifios-simvoulos-mpitsikokos-gio/


Μπιτσικώκος Γιώργος
Επάγγελμα: Ανθυπαστυνόμος
Διεύθυνση: Ανάβυσσος

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1977 και τα 15 τελευταία χρόνια κατοικώ μόνιμα στην περιοχή της Αναβύσσου. Η μαθητεία μου στην ‘Πρότυπο Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης’ με οδήγησε το 1997 σε επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις και στην εισαγωγή μου στη Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας ξεκινά με την τοποθέτησή μου το 1999 στο Αστυνομικό Τμήμα Αναβύσσου με το βαθμό του Αστυφύλακα. Το 2003 προάγομαι στο βαθμό του Αρχιφύλακα και το 2008 στο βαθμό του Ανθυπαστυνόμου. Επιδιώκοντας την συνεχή κατάρτιση σε θέματα που άπτονται της εργασίας μου, το 2003 παρακολούθησα μαθήματα στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας και συνέχισα το 2007 με την φοίτησή μου στη Σχολή Πολιτικής Σχεδιάσεως Εκτάκτου Ανάγκης (Π.Σ.Ε.Α.) του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης, η οποία με οδήγησε στην ανάληψη της θέσης προϊσταμένου των θεμάτων Π.Σ.Ε.Α. στο Δήμο Αναβύσσου και στην Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας.
Το 2004 υπηρέτησα ως διοικητής στον Α.Σ. Σουνίου και τώρα υπηρετώ ως υποδιοικητής στο Αστυνομικό Τμήμα Αναβύσσου.

 και ο ΝΟΜΟΣ.....

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
 ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ    Αρ. Φύλλου 87 7 Ιουνίου 2010
NOMOΣ ΥΠ’ΑΡΙΘ. 3852
Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης. 


Άρθρο14
Κωλύματα και ασυμβίβαστα

1. Δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι της δημοτικής ή τοπικής κοινότητας ή εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας:

α)Δικαστικοί λειτουργοί,αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας και θρησκευτικοί λειτουργοί των γνωστών θρησκειών.

β) Γενικοί Γραμματείς και υπάλληλοι των δήμων με οποιαδήποτε σχέση εργασίας και εάν υπηρετούν, καθώς και δημοτικοί συμπαραστάτες, στους δήμους όπου υπηρετούν.

γ) Πρόεδροι διοικητικών συμβουλίων δημοτικών νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου με εξαίρεση τα ιδρύματα, οι οποίοι δεν είναι αιρετοί, υπάλληλοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας δημοτικών νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου και ιδρυμάτων, καθώς και διευθύνοντες και εντεταλμένοι σύμβουλοι και υπάλληλοι νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου, πλην αστικών εταιρειών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, τα οποία έχουν συστήσει ή στα οποία συμμετέχουν οι δήμοι, στους οποίους υποβάλλουν υποψηφιότητα.

........κλπ κλπ......