Η δόμηση και αποδόμηση του Κράτους.


Με την ίδια ευκολία, τις ίδιες αυθαίρετες, ετσιθελικές, ιδιοτελείς αποφάσεις, που "δόμησαν" οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ το "σύγχρονο" Ελληνικό κράτος, "στήνοντας" δεκάδες οργανισμούς και επιχειρήσεις στο Δημόσιο,μόνο και μόνο, (τις περισσότερες φορές),για να εξυπηρετήσουν την εκλογική τους πελατεία και φυσικά την επανεκλογή τους στις επόμενες εκλογές, έρχονται σήμερα με συναπόφαση τους αυτά τα κόμματα στο ελληνικό κοινοβούλιο, να "αποδημήσουν" αυτό το "αυθαίρετο" και σπάταλο κράτος!!

Έτσι λοιπόν διάφοροι αρκτικόλεξοι οργανισμοί όπως (Ι.ΜΕ.ΠΟ.),(Ε.ΤΑ.Κ.Σ.), (Ε.Τ.Α.Ε.Α.),(Ε.Α.Γ.Ε.),(Ι.Ε.Ε.Π.Υ.Υ.),καταργούνται ενώ στην ΑΓΡΩΓΗ Α.Ε. (με ονομασία προέλευσης ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ), το προσωπικό της οποίας προσελήφθη τελευταίο στην εν λόγω εταιρεία με βάση την από 4 Αυγούστου 2009 απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καταγγέλλονται οι συμβάσεις εργασίας του!!

Βεβαίως «μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά», όπως λέει ο λαός μας,γιατί σίγουρα μέσα σε όλον αυτό τον ορυμαγδό, υπήρχαν υπηρεσίες και εργαζόμενοι που πρόσφεραν ερευνητικό και κοινωνικό έργο που χωρίς καμία αξιολόγηση τους παύουν να υπάρχουν η υποβαθμίζεται ο ρόλος τους.