"ΜΟΤΟΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!



Με κάλεσμα τους στο facebook αγανακτισμένοι από το Ξυλόκαστρο καλούν σε πορεία μέχρι τη Βουλή, την Τρίτη 28 Ιούνη , ημέρα που θα ψηφίζεται το μεσοπρόθεσμο. Συγκεκριμένα αναφέρουν:


ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 'ΜΟΤΟΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ' ΑΠΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ,ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ,ΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ(ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ).
ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΞΩ ΑΠΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ,ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΩ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ.

''Στις 27 του μήνα, παραμονή της μεγάλης μέρας, θα ξεκινήσουν κομβόι αυτοκινήτων και μοτοσυκλετιστών, από ολόκληρη την Ελλάδα, με σκοπό να εισρεύσουν στην Αθήνα. Η κίνηση αυτή θα έχει τεράστια δυναμική, θα κινητοποιήσει πολύ κόσμο που τυχόν "βαριέται" να κατεβει μόνος του στην πρωτεύσουσα και θα ενισχύσει τον αγώνα που δίνουμε όλοι καθημερινά στις πλατείες. Εννοείται ότι θα ανοιχτούν και τα διόδια για ελεύθερη διέλευσή μας. Διαδώστε το και οργανωθείτε!! Πρέπει να οργανωθούμε ώστε σε κάθε πόλη να αντιστοιχεί μία διαδρομή που θα καταλήγει στην Αθήνα, και μία συγκεκριμένη ώρα αναχώρησης, η οποία θα είναι η ώρα που το κομβόι από τις προηγούμενες πόλεις θα φτάνει εκεί. Διαδώστε το παιδιά. Μπορεί να ξεκινήσουν 15 άτομα από Θράκη, στην Θεσσαλονίκη θα γίνουμε 500, στην Λάρισα 1000 και στην Αθήνα θα φτάσουμε χιλιάδες. Και φανταστείτο αυτό και απο Πελλοπόνησο, απο δυτική Ελλάδα κλπ κλπ"