Την βία της εξουσίας δεν την χρεώνεται κανείς;



Το Ειρηνοδικείο Αθηνών με απόφαση του, δικαίωσε πρόσφατα δανειολήπτη που χρωστούσε 222.000 ευρώ σε 9 τράπεζες και διέγραψε τις 200.000, ενώ ρυθμίζει την αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού με τρόπο που να μπορεί ο δανειολήπτης να το πληρώσει και ταυτόχρονα να του μένουν τα απαραίτητα χρήματα, για την επιβίωση του.
Αυτή την απλή, δίκαιη και ταυτόχρονα εφαρμόσιμη  λύση στο πρόβλημα του χρέους, απαιτούσε η ελληνική κοινωνία να διεκδικήσουν έστω την ύστατη στιγμή από τους δανειστές μας, οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ τώρα και προηγούμενα της ΝΔ, σαν εξιλέωση έστω, στην ταξική και αλόγιστη πολιτική τους που μας οδήγησε μέχρι εδώ.
Αντ΄ αυτής συνεχίζοντας τον ίδιο αντιλαϊκό δρόμο, υπογράφουν το ένα μνημόνιο πίσω από το άλλο, παίρνοντας νέα δανεικά για να πληρώσουν τα παλιά, αυξάνοντας έτσι το χρέος, ξεπουλώντας όποια δημόσια περιουσία έχει απομείνει, οδηγώντας τη χώρα στην ύφεση, την ανεργία, την ανέχεια και τη φτώχεια,  ενώ εκχωρείται η εθνική κυριαρχία μας σε ΔΝΤ και ΕΕ.
 Αυτή τη βίαιη συμπεριφορά των κυβερνώντων απέναντι στους πολίτες, που με πολιτικές ΣΟΚ  τους οδηγούν σε δρόμους φτώχειας, υποτέλειας και εξαθλίωσης, δεν τη χρεώνεται κανείς;