Η «νέα αντίληψη» του κ. Τατούλη που θα βγάλει την Πελοπόννησο από την κρίση!!!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Προφανώς, στα πλαίσια της «νέας αντίληψης» και των «νέων ηθών», τα οποία ευαγγελίζεται το τελευταίο διάστημα ο κ. Τατούλης, και τα οποία, όπως λέει, καμία σχέση δεν έχουν με το παρελθόν και το πολιτικό σύστημα, το οποίο οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία, βρίσκονται:

1) Η πρωτοφανής στα χρονικά συλλογικού οργάνου απόφαση του τελευταίου Περιφερειακού Συμβουλίου, το οποίο ενέκρινε το έργο «Ιδιωτική πολεοδόμηση στην περιοχή Πετροθάλασσα του Δήμου Ερμιόνης του Ν. Αργολίδας». Η έγκριση του εν λόγω έργου έγινε παρότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας είχαν γνωμοδοτήσει αρνητικά. Επίσης ο Δήμαρχος του Δήμου Ερμιόνης – Κρανιδίου κ. Δ. Καμιζής είναι αντίθετος με το εν λόγω έργο. Ο πρώην Νομάρχης Αργολίδας και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Β. Σωτηρόπουλος τοποθετήθηκε αρνητικά. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλος απουσίαζε….(τυχαιο?) από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Εισήγηση γραπτή και υπογεγραμμένη από πολιτικό πρόσωπο που να ανατρέπει τις γνωμοδοτήσεις των υπηρεσιών δεν υπήρχε στο φάκελο της συνεδρίασης.

Παρόλα αυτά, ανετέθη από τον κ. Τατούλη στον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικών Υποθέσεων (!!!) να παρουσιάσει αιφνιδίως τα μεσάνυχτα στο Περιφερειακό Συμβούλιο τη θέση ότι η πλειοψηφία αγνοεί τις εισηγήσεις των υπηρεσιών και πείθεται από την τεχνική έκθεση που έφεραν στο Συμβούλιο οι επενδυτές!!!

Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» καταγγέλλει αυτή την πρωτοφανή θέση του κ. Τατούλη και της πλειοψηφίας και τονίζει ότι αυτή η απόφαση με ωμό και πραξικοπηματικό τρόπο εξυπηρετεί τα συμφέροντα ιδιωτών σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος. Προφανώς αυτή είναι η «νέα αντίληψη» που ευαγγελίζεται ο κ. Τατούλης.

2) Αναπτυξιακή Μεσσηνίας. Στα πλαίσια επίσης της «νέας αντίληψης», προφανώς, εντάσσονται και όσα συνέβησαν στη Γενική Συνέλευση και στη συγκρότηση του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας.

Ο κ. Τατούλης αποφάσισε να «βολέψει» με προκλητικό τρόπο τους αποτυχόντες υποψηφίους του συνδυασμού του, γι’ αυτό, εκτός του Προέδρου, ο οποίος είναι Περιφερειακός Σύμβουλος, τα υπόλοιπα μέλη δεν είναι Περιφερειακοί Σύμβουλοι. Επίσης δεν υπάρχει κανένα μέλος από τις μειοψηφίες του Περιφερειακού Συμβουλίου (και αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά). Και πάνω απ’ όλα βέβαια, παρ’ ότι έχει η Αναπτυξιακή ημερομηνία λήξης και πολύ μικρότερο αντικείμενο να διαχειριστεί, ο κ. Τατούλης αποφάσισε ότι πρέπει να λαμβάνει μισθό 1.200 ευρώ και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής!!!

O tempora o mores!!!



7-7-2011 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού 

«Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ