Επεισοδιακή η εμμονή Τατούλη για τη μονάδα βιοαερίου.



Σύμφωνα με πληροφορίες μας, κινητοποίηση με τρακτέρ για δεύτερη φορά εντός της εβδομάδας έκαναν σήμερα Πέμπτη,  οι κάτοικοι της περιοχής Μπέλμπερη στη Μαντινεία στο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης με αφορμή τη συζήτηση για τη μονάδα βιοαερίου στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου.

Απίστευτη ένταση επικράτησε ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρατάχθηκαν στην κεντρική είσοδο και δεν επέτρεπαν στους κατοίκους της Μαντινείας να εισέλθουν στο χώρο της συνεδρίασης. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα και απαιτούσαν να τους επιτραπεί να παραστούν στην συνεδρίαση. 
Κατά της θετικής γνωμοδότησης, που προωθεί ο περιφερειάρχης κ. Τατούλης, τάχθηκαν οι κύριοι Πετράκος και Γόντικας ενώ η παράταξη Δράκου τόνισε πως μόνο υπό προϋποθέσεις θα ψηφίσει θετικά .

Η συνεδρίαση τελικά διακόπηκε και αναβλήθηκε για την προσεχή Πέμπτη, στις 4.00 το μεσημέρι με το ίδιο θέμα, λόγω των έντονων διαμαρτυριών, των συνεχών διακοπών και της αναστάτωσης που επικρατούσε στην αίθουσα.

Κατά την αποχώρησή τους, ο Περιφερειάρχης και ορισμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους κατοίκους.