Τατούλης σε ρόλο πυροσβέστη;;




Λάβαμε δελτίο τύπου με την εξής ενημέρωση.......

Ο Πέτρος Τατούλης επισκέφτηκε την περιοχή της Φαλάνθης - Χωματερού, για την οποία εκκρεμεί προς γνωμοδότηση η Μελέτη Περιφερειακών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την ανάπτυξη επένδυσης λιγνιτωρυχείου. Ο Πέτρος Τατούλης είχε επαφές με Τατκατοίκους και εκπρόσωπους φορέων οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ενημερωθούν για την επένδυση αυτή, εκφράζοντας παράλληλα την αγωνία τους για το μέλλον του τόπου, αλλά και τις αντιρρήσεις τους περί της εν λόγω επένδυσης. Απαντώντας σε ερωτήσεις των πολιτών ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια θέτει σε πρώτο πλάνο την άποψη της ίδιας της κοινωνίας, συμμερίζεται την αγωνία των πολιτών, ενώ παράλληλα πρόθεση της Περιφέρειας είναι να θέτει πάντοτε σε γνώση των Πελοποννησίων τα πλήρη στοιχεία για την εκάστοτε επένδυση, τις ΜΠΕ και τις προβλέψεις του νόμου στην πορεία υλοποίησης τέτοιων έργων.
"Βασική μας αρχή στην διοίκηση της Πελοποννήσου, είναι η έντιμη και ομότιμη σχέση με τους πολίτες" τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στις συζητήσεις που ανέπτυξε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του, σημειώνοντας ότι "θέλουμε τους πολίτες ενημερωμένους και ενδυναμωμένους στην λήψη γενναίων αποφάσεων για το καλό του τόπου". Ο κ. Τατούλης κατέληξε ότι "ουδείς μπορεί να εκμεταλλευτεί τους πολίτες παραπλανώντας τους. Οι πολίτες έχουν τον πρώτο λόγο και μπορούν να αποφασίσουν για το μέλλον τους".

Και επίσης την Δήλωση του Θ. Πετράκου, βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ,

«Ως εκπρόσωπος των επενδυτών ο κ.Τατούλης στην Κορώνη»

Χωρίς να ενημερώσει τη Δημοτική αρχή , ο κ. Τατούλης και οι συνεργάτες του πήγαν στη Φαλανθη το Χωματερο και την Κορωνη.Απεδειξε για μια ακόμη φορά ότι δεν σέβεται ούτε τους θεσμούς ούτε τους πολίτες.

Ο κ. Τατούλης δεν πήγε στην περιοχή για να ακούσει τους πολίτες που διαμαρτύρονται για την καταστροφική προοπτική να λειτουργήσουν λιγνιτωρυχεία αλλά εμφανίστηκε ουσιαστικά σαν εκπρόσωπος των άγνωστων επενδυτών. Παρουσίασε , όπως ενημερωθήκαμε, τα επιχειρήματα των επενδυτών στους πολίτες της περιοχής ενώ 7 μήνες τώρα δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα ούτε στο Π. Σ. ούτε σε άλλο θεσμικό όργανο για την καταστροφική αυτή επένδυση. Μετά και τη σημερινή του στάση το ερώτημα προς το ΠΑΣΟΚ είναι αμείλικτο. Καλύπτει το ΠΑΣΟΚ τις πράξεις και ενέργειες αυτές του κ. Τατουλη και των συνεργατών του αυτών που είναι στελέχη του ΠΑΣΟΚ; Οκ. Τατουλης ξεπέρασε τα όρια Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί άλλο να σιωπά οφείλει να πάρει θέση.

To Γραφείο Τύπου

Τα συμπεράσματα δικα σας........
- Posted using BlogPress from my iPad