ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ


Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ανοίξει εδώ και καιρό ανάμεσα  στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη και στον ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, αυτήν την φορά μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ το οποίο υποστήριξε πως  ο  Περιφερειάρχης  Πελοποννήσου έδωσε έργα 15 εκατομυρίων…ευρώ σε τεχνικές υπηρεσίες που ανήκουν σε μέλη της οικογενειάς του.
Η απάντηση Τατούλη ήταν σκληρή και   άκρως πολιτική.
 Επί της ουσίας αρνείται πως στην Περιφέρεια Πελοποννήσου γίνονται “αναθέσεις έργων’ και τονίζει πως στην Περιφέρεια επιλέγονται μακρές διαδικασίες με απόλυτη διαφάνεια και τήρηση της νομιμότητας.
 Μιλά για στημένα παιχνίδια και καταφέρεται εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον πως δομεί το πολιτικό του μέλλον σε θεμέλια λάσπης. 

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου υπήρξε άμεση :

“Ο κ. Τατούλης αντί να απαντήσει επί της ουσίας στο μείζον θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης που δημοσιεύει η εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και να δώσει εξηγήσεις αν οι εταιρείες που ανήκουν στον αδελφό του και στα παιδιά του έχουν πάρει έργα αξίας εκατομμυρίων και αν η εταιρεία «ΑΣΦΑΛΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ» συμφερόντων και αυτή της οικογένειας Τατουλη έχει αναλάβει έργα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με αναθέσεις που έχει υπογράψει ο ίδιος επιτίθεται αναίτια και με χυδαιολογίες στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στους βουλευτές του και στον Πρόεδρό του.
Είναι φανερό ότι ο κ Τατούλης προσπαθεί με γελοίες και ανυπόστατες συκοφαντίες να αλλάξει την ατζέντα των προσωπικών του ευθυνών και των σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους πολίτες μέσα από την στρατηγική του αποπροσανατολισμού και της έντασης, συκοφαντώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, και αυτό βέβαια όχι τυχαία γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ αποτελεί την εναλλακτική λύση για την ανατροπή της κλεπτοκρατίας η οποία έχει συμβάλει πάρα πολύ στη χρεωκοπία της χώρας και του λαού μας.
Είμαστε βέβαιοι ότι αυτού του είδους η βρώμικη προπαγάνδα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δεν θα βρει ανταπόκριση στην κοινωνία, γιατί οι πολίτες γνωρίζουν ότι ο κ. Τατούλης ανήκει στους πολιτικούς εκείνους που στήριξαν και διαμόρφωσαν το σάπιο δικομματικό σύστημα που χρεοκόπησε την χώρα μας, το σύστημα δηλαδή της διαπλοκής, της μίζας και των ημετέρων. Οι πολίτες, καταλαβαίνουν ότι δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και οι βουλευτές του εκείνοι που έδωσαν στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» αυτά τα στοιχεία. Εμείς ότι έχουμε να πούμε το λέμε καθαρά, το τεκμηριώνουμε και κυρίως το υπογράφουμε!
Ο πανικός του κ. Τατούλη θα πρέπει να απασχολήσει κυρίως τους συμβούλους του, και όλους αυτούς που τον στήριξαν και τον στηρίζουν.

Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα και ζητούν απάντηση. Ο Πρόεδρος του Π. Σ., οι Αντιπεριφερειάρχες, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι που έχουν εκλεγεί με τον κ . Τατούλη, συμφωνούν με το υβρεολόγιο του;
Συμφωνούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έχει ξεκινήσει συμμοριτοπόλεμο στην Πελοπόννησο;
Συμφωνούν με τη δημιουργία κλίματος που παραπέμπει στη δεκαετία του 1950;
Καταδικάζουν αυτές τι πρακτικές και αυτή την συκοφαντική συμπεριφορά καθαρά και δημόσια;
Ο κ. Τατούλης εάν του έχει απομείνει στοιχειώδης πολιτική ευαισθησία και στοιχειώδης σεβασμός στο κοινοβουλευτικό πολίτευμα της χώρας θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί, και να έχει ζητήσει συγνώμη όχι από τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ αλλά από τους πολίτες της Πελοποννήσου.”
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

πηγη : Σφενδόνα