Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ σε νευρική κρίση ;;

ο Α.Πνευματικός με τον Π.Τατούλη.
Σύμφωνα με ανάρτηση στην Σφεντόνα, ο Δήμαρχος Κορινθίων Α. Πνευματικός δημιούργησε απρόκλητα επεισόδιο σε βάρος του γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος κάλυπτε εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου. Δεν είναι η πρώτη φορά ασφαλώς που ο δήμαρχος Κορινθίων επιδεικνύει έλλειψη ψυχραιμίας και συμπεριφορά ασύμβατη με την ιδιότητα του, φαίνεται όμως πως τελειώνοντας η θητεία του και η σίγουρη απομάκρυνση του από τον δημαρχιακό θώκο, τον έχουν κάνει ιδιαίτερα νευρικό...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ !
Δεν υπάρχει προηγούμενο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε κάθε πολιτισμένη χώρα ,για το γεγονός που συνέβη απόψε σε δημόσια εορταστική εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου.
Συγκεκριμένα στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς της Κορίνθου ήταν σε εξέλιξη εορταστική εκδήλωση για τον εορτασμό του εθίμου της Τσικνοπέμπτης.
Ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντής της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας Λάκης Γιαννιδάκης βρισκόταν στο χώρο της εκδήλωσης και τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο
για τις ανάγκες του ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο θέμα.
Εντελώς ξαφνικά και αναίτια δέχτηκε επίθεση από τον δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό ο οποίος με άσκηση βίας και με απειλές του αφαίρεσε την κάμερα και έφυγε σχεδόν τρέχοντας από τον χώρο της εκδήλωσης.
Ο Λάκης Γιαννιδάκης ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία που έφτασε πολύ σύντομα στο χώρο του απίστευτου και πρωτάκουστου αυτού γεγονότος αλλά ο δήμαρχος Κορινθίων είχε ήδη εξαφανιστεί .
Αμέσως ο διευθυντής της sfedona.gr πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας και κατέθεσε μήνυση κατά του Δημάρχου Κορινθίων
Ήδη έχει ενεργοποιηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου και αναζητείται για να συλληφθεί σύμφωνα με το νόμο ο δράστης-δήμαρχος Κορινθίων.