Με το Δημήτρη Στάμου η "Πρωτοβουλία Πολιτών" Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, υποψήφιο Δήμαρχο.


Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,
Αγαπητές φίλες και φίλοι του τόπου μας και της δημοκρατίας, Έχουμε την τιμή και συνάμα χαρά να σας ανακοινώσουμε και επίσημα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης "Πρωτοβουλία Πολιτών" Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, που διεξήχθη στην ειδική Γενική Συνέλευση της 9ης Μαρτίου 2014. 
Οι υποψήφιοι που έθεσαν εαυτόν στην κρίση της Γενικής Συνέλευσης ήταν τελικώς πέντε, αφού στους κυρίους Ιωάννη Γιωτάκη, Νικόλαο Λόη και Δημήτριο Στάμου, προστέθηκαν και οι κύριοι Σπυρίδωνας Νικολάου και Αντώνιος Χρυσουδάκης. Μετά από δεκάλεπτες ομιλίες των υποψηφίων και αφού απαντήθηκαν κοινές ερωτήσεις, έγινε η πρώτη ψηφοφορία με τα εξής αποτελέσματα:
Πρώτοι οι κύριοι Δημήτριος Στάμου και Αντώνιος Χρυσουδάκης με 82 σταυρούς έκαστος, ενώ ακολούθησαν ο κύριος Σπυρίδωνας Νικολάου με 67, ο κύριος Ιωάννης Γιωτάκης με 54 και ο κύριος Νικόλαος Λόης με 48. Λευκά ψηφοδέλτια δεν υπήρχαν και άκυρο μόνο ένα.
Στη συνέχεια - και σύμφωνα με τα όσα ορίζονται από τον Τρόπο Λειτουργίας της Κίνησης "Πρωτοβουλία Πολιτών" Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων - ακολούθησε δεύτερη ψηφοφορία μεταξύ των δύο πρώτων της αρχικής, όπου ο κύριος Στάμου αναδείχθηκε πρώτος στην προτίμηση των ψηφοφόρων με 82,2%, με τον κύριο Χρυσουδάκη να συγκεντρώνει όλες τις υπόλοιπες ψήφους αφού δεν υπήρχε ούτε ένα λευκό ή άκυρο ψηφοδέλτιο.
Ένα τέτοιο ποσοστό, καθώς και η εικόνα των δύο υποψηφίων να ανεβαίνουν μαζί στο βήμα μετά την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος, αναδεικνύει την ενότητα και τη σύμπραξη όλων στην κατεύθυνση της αναγέννησης αυτού του τόπου και των δημοτών του.
Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να εξαίρουμε όλα τα μέλη που παρευρέθησαν στη Γενική Συνέλευση και το Προεδρείο αυτής, την Εφορευτική και τη Συντονιστική Επιτροπή, καθώς και όλους τους υποψήφιους, διότι τήρησαν και τίμησαν στο έπακρο τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ειδικά εάν λάβουμε υπόψιν τη μεγάλη προσέλευση των μελών αλλά και τη διάρκεια των περίπου έξι ωρών της Συνέλευσης.
Θερμά συγχαρητήρια στους νικητές της διαδικασίας, τον κύριο Δημήτριο Στάμου και τη Δημοκρατία!