Τα καλύτερα έρχονται...για το Ξυλόκαστρο - Ευρωστίνη!


Με αισιοδοξία και νηφαλιότητα ο Ανδρέας Ζάρρος υποψήφιος δήμαρχος Ξυλόκαστρου - Ευρωστίνης με δήλωση του στο fb ,  για μια ακόμη φορά κάνει την ποιοτική "διαφορά"!
 
"Τρεις μέρες πριν την κατάθεση των ψηφοδελτίων και τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να προβάλλουμε τις προτάσεις μας για τον τόπο. Δεν θα απαντάμε ούτε σε ειρωνείες ούτε σε συκοφαντίες.

Εμείς μπορεί να μην έχουμε ανάγκη να συστηθούμε με "δεν" και "θα", κάποιοι άλλοι την έχουν. Ο καθένας έχει και το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και του τρόπου που θα το κάνει. Εμείς το έχουμε κάνει με τις πράξεις μας εδώ και χρόνια...

Η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου τη Δευτέρα 28/4/2014 θα δείξει σε όλους πώς κεφαλαιοποιείται όλο αυτό που κάνουμε τα τελευταία χρόνια, που μόνο ειρωνεία δεν αξίζει. Σεβασμό θέλουμε για εμάς, σεβασμό θα δείχνουμε και στους άλλους κι ας παραφέρονται.

Προβάλλουμε τα συν και τις προτάσεις της Συμπολιτείας και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Αρκεί να προσπαθήσουμε να τα μάθουν όλοι οι δημότες. Ψυχραιμία λοιπόν και δουλειά. Τα καλύτερα έρχονται και μάλιστα δεν αργούν..."