Η Πρωτοβουλία Αλληλέγγυων Πολιτών αντιτίθεται στη πώληση της πανέμορφης παραλίας Κοκκώσι του Δ.Δ. Σαρωνικού.


Στο ΦΕΚ 2001 της 22 Ιουλίου 2014 του Υπ.Οικ που διορθώνει το ΦΕΚ 1387 της 30 Μαΐου 2014 στην σελίδα 5, στην γραμμή 12 του πίνακα αναφέρεται πως μεταβιβάζεται στο ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε. το ακίνητο:


Το ακίνητο αυτό είναι η γνωστή σε όλους μας για την ιδιαίτερη ομορφιά της, για τα νερά που βγαίνουν από τη γη και για την πανέμορφη τοποθεσία της, παραλία στο Κοκκώσι του Δ.Δ. Σαρωνικού.

Η Πρωτοβουλία Αλληλέγγυων Πολιτών για την Ανατροπή στον Δήμο Κορινθίων αντιτίθεται στην προσπάθεια πώλησης ενός μοναδικού τόπου στην περιοχή μας, θα παλέψει ως Δημοτική παράταξη να αξιοποιηθεί η περιοχή προς όφελος των κατοίκων της περιοχής όπως θα κάνει και για τα υπόλοιπα ακίνητα του Δήμου Κορινθίων που έχουν περάσει στα χέρια του ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε. εφόσον μπορούν να αξιοποιηθούν από τον Δήμο(Πεδίο Βολής, παλιά Δ.Ο.Υ. κ.α.).

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των κατοίκων και παραθεριστών της περιοχής του Δ.Δ. Σαρωνικού καλούμε Συλλόγους και πολίτες της περιοχής να συμμετέχουν στην δράση ενημέρωσης που διοργανώνει η Πρωτοβουλία, την Κυριακή 3/8 στις 11π.μ. στα Λουτρά Ωραίας Ελένης και την Αλμυρή ώστε να μοιράσουμε ενημερωτικό υλικό και να κοινωνήσουμε τις κοινές θέσεις μας για το θέμα αυτό.

Το πανέμορφο και μοναδικό αυτό μέρος του Νομού μας να μην γίνει ιδιωτική παραλία μόνο για τους έχοντες. Ας δώσουμε το δικαίωμα στα παιδιά μας να το ανακαλύψουν και να το απολαύσουν όπως έχουν δικαίωμα σε κάθε φυσική ομορφιά της χώρας μας.

Το Γραφείο Τύπου
Πρωτοβουλία Αλληλέγγυων Πολιτών για την Ανατροπή στον Δήμο Κορινθίων