14 Δεκέμβρη η Περιφερειακή προγραμματική διαβούλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη


Ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παρουσίαση από τον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης των άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την αναγκαία επανεκκίνηση της οικονομίας και ανάκτηση της εργασίας, επεξεργάζεται το συνολικό κυβερνητικό του πρόγραμμα με έμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας, τη θεσμική ανασυγκρότηση και το δημοκρατικό μετασχηματισμό του κράτους.

Στο πλαίσιο αυτό, οργανώνουμε σε όλες τις περιφέρειες της χώρας ανοιχτές συσκέψεις διαβούλευσης στις οποίες καλούμε πολιτικούς, κοινωνικούς, επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς, τα κινήματα πολιτών και τους πολίτες για να συζητήσουμε την πρόταση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, και ιδιαίτερα την περιφερειακή του εξειδίκευση. Η συμμετοχή όλων σε αυτή την προσπάθεια εκτός από τη συμβολή στη διαμόρφωση του προγράμματος, θα εγγυηθεί και την εφαρμογή του.

Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου η ανοιχτή σύσκεψη διαβούλευσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης από 10:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ.
Την κεντρική εισήγηση του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει ο Γιάννης Δραγασάκης, αντιπρόεδρος της Βουλής, υπεύθυνος της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε και να συμβάλλετε στον αντίστοιχο προβληματισμό.
10:00 Προσέλευση
10:20 Χαιρετισμοί
10:30 Άμεσες βασικές κυβερνητικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ
Γιάννης Δραγασάκης, αντιπρόεδρος της Βουλής, υπεύθυνος της Επιτροπής Προγράμματος 
του ΣΥΡΙΖΑ
11:15 Οι κυβερνητικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Πελοπόννησο
Μαρία Θελερίτη, μέλος Κ.Ε. 
11:45 Παρεμβάσεις θεσμικών, επιστημονικών, επαγγελματικών, συνδικαλιστικών φορέων 
περιφερειακής συγκρότησης – πεντάλεπτες 
13:15 Παρεμβάσεις / Χαιρετισμοί συμμετεχόντων κομμάτων και βουλευτών – πεντάλεπτες
13:45 Παρεμβάσεις φορέων - συλλογικοτήτων – ατομικές
14:45 Κλείσιμο – Λήξη εργασιών