Βία και ...νοθεία...


Έγραψα χθες στις 6:30μμ μετά το τέλος της πρώτης διαδήλωσης οτι, οταν θέλουν οι αστυνομικές δυνάμεις ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ επεισόδια, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ... Η ευθύνη βαραίνει σε κάθε περίπτωση ΑΥΤΟΥΣ, τους επαγγελματίες κρατικούς υπαλλήλους δηλαδή, που πρέπει να φροντίζουν οι πολίτες να εξασκούν τα δικαιώματα τους και τις υποχρεώσεις τους. Ασφαλώς ο ρόλος αυτός εξασκείται μονόπλευρα. Μιλάμε μόνο για υποχρεώσεις και μάλιστα τις εφαρμόζουν αντιδημοκρατικά, αντισυνταγματικά, κατασταλτικά, ακόμα και με την "δικιά" τους δημοκρατία και σύνταγμα.
Λίγο μετά και κατά την διάρκεια της δεύτερης διαδήλωσης απο ομάδες αντιεξουσιαστων και ενω άρχιζαν να παίζουν τα βραδινά δελτία των ΜΜΕ, άρχισαν να δημιουργούν το κατάλληλο ντεκόρ απευθυνόμενοι στην "σιωπηλή πλειοψηφία" των ανθρώπων του καναπέ, δημιουργώντας την αναγκαία δόση ψυχολογικού πολέμου και εμπέδωσης του φόβου, και της υποταγής. Οσοι έχουν κάποια σχέση με την επικοινωνία παρακολουθώντας ταυτόχρονα ενα γεγονός στην εξέλιξη του ζωντανά και ταυτόχρονα την μετάδοση του απο τα ΜΜΕ, αντιλαμβάνεται πόσο απέχει η πραγματικότητα απο το παραμύθιασμα της παρουσίασης του, ενω τα επαναλαμβανόμενα ιδια πλάνα γεμίζουν τον τηλεοπτικό νεκρό χρόνο, δημιουργώντας βέβαια λάθος εντυπώσεις.
Οσο για την συνύπαρξη των παλικαριών στη παρακάτω φωτογραφία κάποιος πρέπει να δώσει εξηγήσεις...εντάξει πολλά ζητάω...!