ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Η διαδικασία για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου είναι σε εξέλιξη.







H NE του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ δηλώνει ότι η διαδικασία για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ για τις επικείμενες εκλογές είναι σε εξέλιξη και η όποια ονοματολογία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία οι πολίτες της Κορινθίας θα ενημερωθούν με επίσημο τρόπο για τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται σε απάντηση των αναρτήσεων που ανέβηκαν στη Κορινθία μεταξύ των οποίων και αυτό της sfedona.gr

"Πολύ κουβέντα γίνεται αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών για την σύνθεση που θα έχει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία. Όχι βέβαια πως δεν έχει ενδιαφέρον η σύνθεση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας και των άλλων κομμάτων , αλλά λογικό είναι όταν ένα κόμμα σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις βρίσκεται στην πρώτη θέση ,το ενδιαφέρον για τους υποψηφίους του να είναι έντονο. Ειδικότερα στην Κορινθία υπάρχουν βέβαια τα γνωστά παραδοσιακά και άξια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , αλλά μέχρι σήμερα λείπει το όνομα ή τα ονόματα που θα προέρχονται όχι από το χώρο της οργάνωσης αλλά από το χώρο των προσωπικοτήτων του κεντροαριστερού χώρου. Ένα τέτοιο όνομα είναι ο συμπατριώτης μας καθηγητής Πανεπιστημίου Μπάμπης Κασίμης. Πολλοί βλέπουν σχεδόν σίγουρη την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο. Άλλοι πάλι θεωρούν ότι μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές έχει δημιουργηθεί «χάσμα» στις σχέσεις της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ και του Μπάμπη Κασίμη. Η αλήθεια ενδεχομένως να βρίσκεται κάπου στην μέση. Μέσα στις επόμενες 3-4 μέρες όλα θα ξεκαθαρίσουν . Πολιτικά στελέχη που γνωρίζουν καλά τα του εσωτερικού χώρου του ΣΥΡΙΖΑ , πιστεύουν ότι στην Κορινθία θα υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο τρία παραδοσιακά στελέχη του χώρου και τρία γνωστά ονόματα από το χώρο της κεντροαριστεράς. Τα δύο ονόματα που θεωρούνται σίγουρα από την πρώτη κατηγορία(των στελεχών της οργάνωσης) είναι του Φάνη Κουρεμπέ και της Μαρίας Θελερίτη ενώ ιδιαίτερα ακούγεται και το όνομα του καθηγητή Θοδωρή Βασιλακόπουλου. Από το χώρο των γνωστών ονομάτων του κεντροαριστερού χώρου περισσότερο ακούγεται το όνομα του Μπάμπη Κασίμη. Ακούγονται επίσης και τα ονόματα των πρώην δημάρχων Εβροστίνας Νίκου Κουρτζή και Λουτρακίου Γιάννη Γιωτάκη ."