Θοδωρής Βασιλακόπουλος: Λοιπόν! Τέρμα τα ψέματα! Ήρθε η ώρα της μητέρας "όλων των μαχών"!

Θοδωρής Βασιλακόπουλος.
Γεννήθηκε στο Λεόντιο Κορινθίας το 1967 και από το 1993 μένει μόνιμα στην Κόρινθο. Είναι φιλόλογος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση (ΕΑΠ). Φροντιστής στην Κόρινθο από το 1994. Έχει πλούσια συνδικαλιστική δράση μέχρι σήμερα, αφού έχει διατελέσει για εφτά χρόνια (2006-2013) γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών του Ν. Κορινθίας και εκλεγμένος αντιπρόσωπος στο δευτεροβάθμιο όργανο του Συλλόγου (ΟΕΦΕ) από το 2009 έως και σήμερα. Πολιτικά δραστήριος στο χώρο της Αριστεράς από τα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια (ΚΚΕ Εσωτερικού, ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος τη δεκαετία του 1980). Από το 2010 εκλεγμένο μέλος της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας (υπεύθυνος τύπου) και από το καλοκαίρι του 2014 συντονιστής της ΝΕ. Εκλεγμένο μέλος του Περιφερειακού Συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ και του Τμήματος Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (στη γραμματεία συνδικαλιστικού) καθώς και ενεργό μέλος των Τμημάτων Παιδείας και Δικαιωμάτων. Υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο που υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές του 2010 και του 2014. Με ενεργή συμμετοχή στην Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Κορίνθου και μέλος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.

Λοιπόν! Τέρμα τα ψέματα! Ήρθε η ώρα της μητέρας "όλων των μαχών"! 

Σε 15 μέρες όλοι -μα όλοι- εμείς οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, που κάθε μέρα εδώ και χρόνια αγωνιζόμαστε, για την αξιοπρέπεια, τη δικαιοσύνη και την ισοτιμία, έχουμε μία ιστορικά πρωτόγνωρη ευκαιρία: Να στείλουμε το πολιτικό κατεστημένο που κατέστρεψε τόσα χρόνια τις ζωές μας και διέλυσε κάθε έννοια ισονομίας και δικαιοσύνης μια και καλή στο σπίτι του και να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας, με όλα τα ρίσκα και τον αγώνα που κάτι τέτοιο συνεπάγεται. 
Από αυτόν τον αγώνα δεν θα μπορούσα ούτως ή άλλως να λείψω. Θα τον έδινα από όποια θέση θα είχα ταχθεί με όλες μου τις δυνάμεις, ίσως υπερβάλλοντας κιόλας. Οι σύντροφοι μου με τίμησαν με το δικαίωμα και την υποχρέωση να είμαι στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία και του ευχαριστώ γι' αυτή τους την προτίμηση! 

Αμφιταλαντεύτηκα πολύ πριν θέσω την υποψηφιότητά μου στην κρίση τους και στην κρίση όλης της κοινωνίας. Κι αυτό γιατί η συναίσθηση της ευθύνης που μια τέτοια μάχη συνεπάγεται είναι τεράστια. Αλλά δεν έχουμε -και δεν έχω-το δικαίωμα να κάνουμε πίσω! Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την τελική νίκη, που δεν αφορά μόνο την εκλογική νίκη -που κι αυτή θέλει αγώνα αυταπάρνησης-αλλά και τη μετεκλογική συνέπεια και επιμονή σε όσα παλεύουμε να επιτύχουμε και κυρίως στο κυρίαρχο: στην αποκατάσταση της ισονομίας, της δικαιοσύνης και της ελπίδας για όλους τους απλούς ανθρώπους που αγωνίζονται σε αυτή τη χώρα για να ζήσουν με αξιοπρέπεια!

Καλό αγώνα και σε όλους τους συνυποψήφιους μας σε όλη την Ελλάδα, αλλά και εδώ στην Κορινθία! Θα τον δώσουμε όλοι μαζί, με τη Μαρία, το Φάνη, τη Νούλα, τη Δήμητρα, το Γιώργο και όλους τους συντρόφους και φίλους που παλεύουμε κάθε μέρα για αυτό το σκοπό!