Από τις 23 έως 30 Ιουλίου η ατομική έκθεση της Αναστασίας Τέκνου στο Κιάτο.


Από τις 23 έως 30 Ιουλίου, στις ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΣΟ ΚΙΑΤΟΥ, ο Πολιτιστικός Εικαστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος "Ο ΜΕΛΑΝΘΙΟΣ" διοργανώνει την ατομική έκθεση της Αναστασίας Τέκνου.

 Η ίδια περιγράφει το έργο της:

«Η Τέχνη για μένα δεν μπορεί να είναι διακοσμητική, δεν μπορεί να παραμένει αμέτοχη σε ότι συμβαίνει γύρω μας. Μέσα από τα έργα μου προσπαθώ να εκφράσω συναισθήματα και προβληματισμούς, αναζητώντας ένα διάλογο με τους θεατές μέσω αυτών. Τα θέματά μου είναι εμπνευσμένα από προσωπικά βιώματα και κοινωνικοπολιτικά ζητήματα της εκάστοτε εποχής.
Ανθρωποκεντρικά έργα άσχετα αν είναι ορατές οι ανθρώπινες φιγούρες. Εξπρεσιονιστικά άλλοτε με αναγνώσιμα τα θέματα και άλλοτε όχι.
Πλατιές πινελιές, εκρηκτικά χρώματα, προσπαθώντας να αποτυπώσω την ένταση, την συναισθηματική φόρτιση, επιδιώκοντας την διέγερση των συναισθημάτων του θεατή, την αφύπνιση και το ενδιαφέρον του»

Η Αναστασία Τέκνου γεννήθηκε στη Δάφνη Κορινθίας. 
Απόφοιτος  της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας με δάσκαλο τον Δημήτρη Μυταρά, μέλος του Εικαστικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. 
Έχει εργασθεί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σαν καθηγήτρια Εικαστικών, ενώ από το
1996-2001 παρέδιδε μαθήματα Ζωγραφικής για παιδιά και ενήλικες στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Σικυώνος, καθώς και στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κορινθίων από το 2000-2002.
Έργα της βρίσκονται στην Πινακοθήκη της ΑΣΚΤ (Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών) και σε Ιδιωτικές συλλογές.