ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

    
Σήμερα στο Ειρηνοδικείο Κορίνθου μέλη της ΛΑΕ Κορινθίας αλλά και ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες άλλων πολιτικών χώρων παρευρέθηκαν στη διαδικασία πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας συμπολίτη μας, που είχε οικονομικές διαφορές με την εταιρεία πετρελαιοειδών REVOIL. 
Η παρέμβαση διαμαρτυρίας δεν απέτρεψε την υποβολή προσφορών διότι η συμβολαιογράφος και οι δικηγόροι της εταιρείας είχαν ήδη εγκατασταθεί μια ώρα πριν την
έναρξη της διαδικασίας. Όμως και η υποβολή των προσφορών έγινε εκπρόθεσμα (17:10 περίπου) αλλά και η δημόσια ανάγνωση(;) των προσφορών έγινε(;) κατά τρόπο τουλάχιστον αντιδεοντολογικό. Αυτό δίνει το δικαίωμα στον ενδιαφερόμενο να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για την τήρηση των τυπικά ακολουθητέων διαδικασιών και το σύννομο του πλειστηριασμού.
Θα πρέπει να τονισθεί η άψογη και υποδειγματική συμπεριφορά ΟΛΩΝ των οργάνων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας.
Θα είναι παράλειψή μας όμως να μην στηλιτευθεί η παρουσία και ο υπερβάλλων ζήλος της συμβολαιογράφου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΠΕΛΛΟΥ που η ιταμή και ανάλγητη συμπεριφορά της μάλλον θα πρέπει να γίνει αντικείμενο επιστημονικής έρευνας για την επί τα χείρω εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Τα ίδια ισχύουν και για τους συνηγόρους της εταιρείας.


Θλιβερά μοντέλα του ανθρώπου της νέας εποχής- η παρακμή προσωποποιημένη!!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ