Η προβλήτα στη κεντρική πλατεία του Κόρφου λειτουργεί νόμιμα;;


Σοβαρή καταγγελία γίνεται σήμερα δημόσια μέσω του facebook από κατοίκους του Κόρφου σχετικά με τη λειτουργία της προβλήτας που έχει εγκατασταθεί στη κεντρική πλατεία του χωριού. Το κοινοτικό συμβούλιο και ο πρόεδρος του οφείλουν μια επίσημη και έγγραφη απάντηση σε όλα αυτά που καταγγέλλονται. 
Την περιμένουμε άμεσα.

Η ανάρτηση της Irene Micheloudaki

"Κατοικοι του Κορφου εξεφρασαν αποψε εντονη διαμαρτυρια σχετικα με την προβλητα στην κεντρικη πλατεια!! 
Τουριστικα σκαφη τα οποια ειναι εκει δεμενα παιρνουν ρευμα απο την κολωνα της ΔΕΗ!!
Και φυσικα δεν πλρωνουν η αν πληρωνουν ποιος εισπραττει γι αυτη την εξυπηρετιση?? 
Ευλογο λοιπον το ερωτημα των κατοικων...Ευλογη και η δυσαρεσκεια να εχουν ρευμα τα τουριστικα σκαφη και το παλιο σχολειο ακομα να μην εχει ηλεκτροδοτηθει παρα τις δημοσιες δεσμευσεις του προεδρου της κοινοτητας και του αντιδημαρχου εδω και ενα μηνα...
Και ζητουν απαντησεις οι κατοικοι ...Γιατι και με ποιου αρμοδιου την αδεια ηλεκτροδοτουνται εδω και 3 χρονια τα τουριστικα σκαφη απο το δημοτικο ρευμα της κολωνας και χρεωνεται στα δημοτικα τελη αυτη η καταναλωση?
Επισης μηπως υπαρχει καποιος που εισπραττει απο τους ιδιοκτητες σκαφων την αξια του ρευματος αλλα στην πραγματικοτητα δεν παρεχει ρευμα?
Και ειναι αραγε νομιμη αυτη η προβλητα η τοποθετηθηκε οπως και αλλη μικροτερη αυθαιρετα για να εξυπηρετει τουριστικα σκαφη καποιας ταβερνας??
Οπως και να εχει το ρευμα το χρεωνονται οι πολιτες και μαλιστα χωρις την εγκριση τους....
Καιρος δεν ειναι το πεδιο της αυθαιρεσιας να ξεκαθαρισει και οι κατοικοι να αισθανονται ισοτιμοι...?
Γιατι αν ειναι τοσο απλο και ευκολο να παιρνει ρευμα καποιος απο την κολωνα ας παει αυτος ο εξυπνος ηλεκτρολογος να ηλεκτροδοτησει και το σχολειο κατα τον ιδιο τροπο...."