ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ BLOG «ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ»


Περίεργες «ανησυχίες» φαίνεται να έχει το αντίστοιχο BLOG έχοντας αναλάβει  όπως διαβάσαμε πρόσφατα, να μας…. τοποθετήσει αυθαίρετα σε κάποια κατηγορία  BLOGS , ανάλογα με την στάση μας υποτίθεται , απέναντι  στην Κίνηση Πολιτών Κορίνθου.
Πριν όμως από οτιδήποτε άλλο θα ήθελα να  θυμίσω στην κυρία ; κύριο; Ιφιγένεια ότι καλό είναι όταν κάνεις κριτική, η διάφορα σχόλια, και δικαίωμα σου είναι βέβαια να τα κάνεις, θα πρέπει αυτό να το κάνεις επωνύμως με όλο το θάρρος της γνώμης σου και όχι να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία .
Δεύτερο  εμείς χωρίς κανένα φόβο ,εμπάθεια η διάκριση , έχουμε κάνει link το blog «ανησυχίες» προβάλλοντας και ένα απόσπασμα από τα γραπτά  του. Η δεοντολογία και η συνήθης πρακτική στον χώρο του blocking, είναι  να κάνεις και εσύ στο δικό σου blog κάτι αντίστοιχο. Παρότι στο έχουμε ζητήσει αυτό και με email , δεν έχεις δείξει τέτοια διάθεση, εμείς εξακολουθούμε όμως να σε…..φιλοξενούμε στο «σπίτι» μας.
Τρίτο διαβάζοντας  σχεδόν όλες σου τις αναρτήσεις βλέπουμε πως  έχεις ένα περίεργο κόλλημα, να ασχολείσαι και να γράφεις πάντα με κριτική διάθεση και όχι αντικειμενικά  για την Κίνηση Πολιτών Κορίνθου , χωρίς βεβαίως εγώ να ξέρω τον λόγο. Μήπως θα ήθελες να μου τον εξηγήσεις; Που ξέρεις μπορεί να βρεις και σύμμαχο…