ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Σε γνωστό ξενοδοχείο της Κορίνθου, έγινε σήμερα το μεσημέρι η παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο του νομού μας.
Στην εκδήλωση της παρουσίασης των υποψηφίων παρευρέθησαν αρκετά τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , φυσικά και όλοι οι υποψήφιοι.
Απο τα κεντρικά του κόμματος ο κ.Παναγιώτης Ρήγας μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Συνασπισμού,παρουσίασε τις βασικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου,ενώ από τα τοπικά στελέχη η Μαρία Θελερίτη ανέλυσε την φιλοσοφία συγκρότησης του ψηφοδελτίου.
Ο κ.Ρήγας απαντώντας σε ερώτηση του Λάκη Γιαννιδάκη για την πιθανότητα μετεκλογικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ , το γνωστό στέλεχος του Συνασπισμού ουσιαστικά απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αιτιολογώντας την άποψη του αυτή στη διαφορετική πολιτική των δύο κομμάτων. Χαρακτήρισε μάλιστα ότι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ , όπως εξαγγέλθηκε από τον Γ.Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη , απομακρύνετε από την πιθανότητα συνεργασίας των δύο κομμάτων.
Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό είναι:
Αδρακτάς Βλάσσης ,  Αγρότης από το Μελίσι
Γκολφινοπούλου Βίκυ , δικηγόρος από το Δερβένι
Κωλέττη Χριστίνα , τραπεζουπάλληλος από το Ξυλόκαστρο
Παντελέων Θανάσης , πολιτικός μηχανικός από το Λουτράκι
Ψηλογιαννόπουλος Παναγιώτης , Μηχανολόγος μηχανικός από την Κόρινθο
Κουρεμπές Φάνης , Γεωπόνος από τον Άσσο
Υπεύθυνοι Τύπου και Επικοινωνίας για το διάστημα των εκλογών ορίστηκαν οι Σοφία Δασκαλοπούλου , Γιώργος Τσόγκας και Μαρία Θελερίτη.
Δείτε το σχετικό βίντεο από την σημερινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κορινθίας.

ΣΦΕΝΤΟΝΑ, στις 16 Σεπτεμβρίου, 2009