ΔΕΚΑ ΣΥΝ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ



Ισχυροποιημένο όσο ποτέ άλλοτε αναμένεται να είναι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κορινθίας.

Ονόματα με αναγνωρισμένη και καταξιωμένη δημοκρατική και αγωνιστική πορεία στο τόπο μας είναι υποψήφια να επιλεγούν για τις έξι θέσεις του ψηφοδελτίου.

Θα λέγαμε ότι είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος των τοπικών υπεύθυνων στελεχών αλλά και της Κουμουνδούρου που έχει την τελική ευθύνη συγκρότησης του ψηφοδελτίου για τα στελέχη που πρέπει να επιλέξει.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας από τα πολλά ονόματα που ακούγονται δέκα είναι τα επικρατέστερα για την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο :

Ο γνωστός γιατρός και πρώην αντιδήμαρχος στο Λουτράκι Ηλίας Κοφινάς. Από την ίδια περιοχή ηΑνδριάνα Κουρουκλή . Ο συνταξιούχος ανώτερος αξιωματικός της πυροσβεστικής Νίκος Χανιάς.

Τα γνωστά στελέχη του κόμματος Φάνης Κουρεμπές, Μαρία Θελερίτη και Θοδωρής Βασιλακόπουλος.
Από την ευρύτερη περιοχή της Νεμέας ο λογιστής Σπύρος Πιέρρος , από την περιοχή του Κιάτου ο πρώην αντιδήμαρχος Βαγγέλης Χουσελάς και από την περιοχή του Ξυλοκάστρου Γιώργος Ψυχογιός και Βλάσσης Αδρακτάς.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας αναμένεται να κλεισθεί για το ψηφοδέλτιο εντός των επομένων ωρών, ένα ηχηρότατο όνομα που θα προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση στην τοπική κοινωνία της Κορινθίας.

Ανήκει στον ευρύτερο αριστερό δημοκρατικό χώρο με σημαντικές περγαμηνές αγώνων και διαμένει στην Κορινθία.

Μέχρι αύριο λογικά θα πρέπει να έχει κλείσει το ψηφοδέλτιο και μεθαύριο Πέμπτη να γίνει η επίσημη παρουσίασή του.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΦΕΝΔΟΝΑ