Ν.Φλαούνας: Ο δημοσιογράφος που χρωστάει στο Κράτος 600.000 ευρώ!












ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ.

Την ώρα που ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ δυσκολεύεται να κερδίσει ΕΝΤΙΜΑ τα προς το ζην, υπάρχουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ άτομα – αδίστακτα που συνιστούν απομεινάρια μιας νοοτροπίας που μας οδήγησε ως εδώ…
Στην Ελλάδα του σήμερα, όπου η διαπλοκή έχει διαβρώσει θεσμούς και ανθρώπους, το ήθος και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια έχουν γίνει αγαθά υπό εξαφάνιση….
Η συναλλαγή, η εξαγορά συνειδήσεων, ο ευτελισμός οραμάτων, ιδεών και αρχών, η διαφθορά και η σήψη είναι μερικά από τα φαινόμενα που αναδείχτηκαν σε υπερθετικό βαθμό τα τελέυταία χρόνια και αναπτύχθηκαν σε μια πρωτοφανή παρακμιακή πορεία στη συνέχεια.
Εδώ και λίγες μέρες με αφορμή ερώτηση στη Βουλή του Βουλευτή του Συνασπισμού Μιχάλη Κριτσωτάκη με θέμα «Γιατί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δεν έχει εφαρμόσει την ομόφωνη απόφαση του Ν.Σ.Κ. για επιστροφή μισθών, ασφαλιστικών εισφορών και άλλων καταβολών με καταλογισμό ευθυνών σε υπάλληλο-φάντασμα;» μπήκα στη διαδικασία να ψάξω τον κύριο Νίκο Φλαούνα.
Ένα «συνάδελφο» που κυκλοφορεί ελεύθερος και σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα. Με τις «πλάτες» του Πέτρου Τατούλη κι όχι μόνο…Αυτό λοιπόν που θα διαβάσετε είναι ένα σύντομο ιστορικό ενός ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ σκανδάλου που έχει απασχολήσει από τον Ιανουάριο 2010 μέχρι και σήμερα, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, εφημερίδες, κανάλια, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ και …πολιτικά γραφεία! Ο φίλος του-όπως λέει-ο Γιαννίκος οδηγήθηκε με χειροπέδες στον Εισαγγελέα. Αυτός πίνει το καφεδάκι του στην Καλαμάτα, στην Τρίπολη και στην Κόρινθο και διαδίδει «με την πολιτική στήριξη που έχω, δεν με ακουμπάει ΚΑΝΕΝΑΣ»! Και μετά αναρωτιόμαστε εμείς οι δημοσιογράφοι γιατί ο κόσμος μας χαρακτηρίζει ρουφιάνους και αλήτες.
Φυσικά, δίκαιος ο μισθός του από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη που τον έχει…ΣΥΜΒΟΥΛΟ και τον σέρνει μαζί του σε όλες τις εκδηλώσεις! Μάλιστα θα τον… προικήσει για τις υπηρεσίες του και με ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ για πιεστήριο εφημερίδας και νέο περιφερειακό κανάλι!Διόρισε τάχα την έμπιστη κόρη του ο Πετράν στο Γραφείο Τύπου, για να πληρώνει πλαγίως τις υπηρεσίες του μέγιστου Φλαούνα;
Κι εγώ απορώ. Πώς θα εξηγιανθεί η Ελλάδα όταν υπάρχουν αυτές οι νοοτροπίες; Πριν λίγες ημέρες ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ από Δικαστήριο της Καλαμάτας για τις ΑΘΛΙΕΣ εργασιακές σχέσεις που είχε συνάψει από πρώην συνεργάτη του. Σε μια ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΡΕΥΝΑ λαμβάνοντας υπόψη τα ακόλουθα ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ θα πάρει τον δρόμο που πρέπει…Και επιτέλους είναι καλό να επιστρέψει τα χρήμματα που επι 20 και πλέον χρόνια έπαιρνε απο το ελληνικό δημόσιο χωρίς να πατάει. Και το ξεχωρίζω καθώς υπάρχουν συνάδελφοι που δουλεύουν σε κρατικούς οργανισμούς αλλά δουλεύουν.
Δεν κάθονται στο γραφείο τους ώς πάλαι ποτέ ιδιοκτήτες καναλιών και οι λογαριασμοί τους γεμίζουν απο κρατικό χρήμα που λαμβάνουν μετά την δική μου και δική σας φορολόγηση!



- Posted using BlogPress from my iPad