Ανακοίνωση Nέων Σύριζα Κορινθίας σχετικά με την συμπλοκή του βουλευτήκαι οπαδών της Χρυσής Αυγής με πολίτες κατά την κατάθεση στεφάνων στηνπεριοχή Λουτρακίου -Περαχώρας


Σήμερα το πρωί (ημέρα επικαιροποίησης του αγώνα της 25ης Μαρτίου 1821 για απελευθέρωση…) είδαμε ακόμα μία φορά το πώς αντιλαμβάνεται τους αγώνες, το έθνος, και τη δημοκρατία η Χρυσή Αυγή. Ενώ οι κάτοικοι του Λουτρακίου-Περαχώρας είχαν εκφράσει την αντίθεση τους στην ενδεχόμενη κατάθεση στεφανιού από τον βουλευτή Ε. Μπούκουρα, παρ όλα αυτά ο ίδιος και άλλοι οπαδοί του θέλησαν σήμερα να μας αποδείξουν την επαναστατικότητα που τους διακρίνει. Με τη συνοδεία φουσκωτών, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει να εμφανίζεται, πέρασε από την κατάθεση στεφανιών που έγινε στην Περαχώρα και στο Λουτράκι, σαν περιφερόμενος θίασος, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την αντισυστημικότητα και τα πατριωτικά αισθήματα του. Παρά τη συγκίνηση που έδειχνε στο πρόσωπο και τις προσοχές που χτύπησε μπροστά στα μνημεία, ο κόσμος που βρέθηκε και στις δύο συγκεντρώσεις, δεν εξαπατήθηκε.
Και στις δύο συγκεντρώσεις έλαβε την απάντηση που του άρμοζε! Στο Λουτράκι συγκεκριμένα ακολούθησε συμπλοκή, με 4 προσαγωγές, 2 μελών του αντιφασιστικού μετώπου Γερανείων και 2 μελών της Χρυσής Αυγής.
Αύριο στις 2 το μεσημέρι περνούν από την αυτόφωρο διαδικασία. Καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια και στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες στους δύο συλληφθέντες αντιφασίστες του Λουτρακίου! Να είμαστε όλοι και όλες εκει!