27, 28 και 29 Αυγούστου 2015, ορίστηκε η διοργάνωση για το 7ο Ziria Music festival "Νίκος Δόικας"!


Ziria Music festival "Νίκος Δόικας, σημαίνει ένα τριήμερο με εξαιρετικές μουσικές, κατασκήνωση, περιβαλλοντικές εκδηλώσεις και εναλλακτικές δραστηριότητες,  ύμνος στη μουσική, τη φύση και τη συναδέλφωση, στο μοναδικό περιβάλλον της Ζήρειας.

Το έχουμε ζήσει και μας έχει μαγέψει, το ζούμε κάθε χρόνο, θα το ζήσουμε και φέτος! 
Με μια διαφορά όμως.

Για πρώτη φορά φέτος τη διοργάνωση θα την αναλάβει εξ ολοκλήρου η Zirius Family! 
Τα πάντα. Φαγητό, ποτό, υποδομές κλπ. Αυτή την απόφαση πήρε το ΔΣ της ΖΗΡΕΙΑ ΑΕ σε συνεδρίαση του και θα παραχωρήσει δωρεάν το χώρο για το φετινό φεστιβάλ. 
Την Κυριακή (31/5/2015), έγινε συνάντηση στο Ξυλόκαστρο με θέμα το φεστιβάλ. Οι παρευρισκόμενοι,  από Αθήνα και Κορινθία, υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά τη φετινή πρόκληση να αυτοδιαχειριστεί το φεστιβάλ, η Zirius οικογένεια και όλοι δήλωσαν τη διαθεσιμότητά τους για συμμετοχή στη διοργάνωση και εθελοντική προσφορά.
Αποφασίστηκε το φεστιβάλ να συνεχίσει με το ίδιο σκεπτικό. Συμμετοχικό, ακηδεμόνευτο, ελεύθερο. Δηλαδή να είναι μια γιορτή της μουσικής και της φύσης, χωρίς εισιτήριο, με ελεύθερη κατασκήνωση, πολλές ημερήσιες δράσεις στο βουνό, μουσική ολημερίς και ολονυχτίς και πολλά ακόμα που θα αποφασιστούν και υλοποιηθούν μέχρι τότε.
Όποιος θέλει να βοηθήσει που δεν ήταν στη συνέλευση της Κυριακής μπορεί να στείλει όνομα, email και τηλέφωνο στο info@ziriafestival.gr 
Επίσης μπορείτε να στέλνετε ιδέες και προτάσεις για βελτίωση της διαμονής στο βουνό την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου. 
Οι ιδέες και η βοήθεια όλων των Zirius είναι το συστατικό της επιτυχίας.
Φέτος πάμε ψηλότερα...