Χ.Κασίμης:Χτίζουμε το μέλλον ξεκινώντας απο την Αρχαία Κόρινθο!


Με ποίηση, ……«το φως αυτού του τόπου και το κράμα των ανέμων του οδηγούν την Κίνηση»…. ξεκίνησε στον περιβάλλοντα χώρο της Αρχαίας Κορίνθου στη πλατεία του χωριού , η πρώτη μεγάλη αλλά και συμβολική συγκέντρωση  της Κίνησης Πολιτών. Άνθρωποι κάθε ηλικίας , έσμιξαν σε μια μεγάλη, τεράστια παρέα,  κάτω από έναν φιλόδοξο και ευγενή στόχο. Να «πάνε» την Κίνηση στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και γιατί όχι να την αναδείξουν Δημοτική Αρχή.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χαράλαμπος Κασίμης, με την μεστή, και εμπεριστατωμένη ομιλία του εξήγησε γιατί ο Δήμος Κορινθίων πρέπει να πορευτεί, σε έναν άλλο δρόμο, ειδικά στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε, επίκεντρο του οποίου θα είναι ο Άνθρωπος και οι ανάγκες του, με χρηστή διοίκηση και διαφάνεια, με εμβάθυνση των δημοκρατικών θεσμών και λειτουργιών, με διαβούλευση, ισοτιμία και αξιοκρατία. Με στόχο να συνενώσει και να αναδείξει ισότιμα τις τοπικές κοινωνίες, να επιτύχει ισόρροπη οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της Κίνησης Πολιτών, αλλά και νυν και τέως παράγοντες  της τοπικής αυτοδιοίκησης, μαζικών φορέων κλπ.
Η όμορφη βραδιά  έκλεισε με την μουσική συντροφιά των Μόρφω Τσαϊρέλη(τραγούδι) και Ηρακλή Βαβάτσικο (ακορντεόν), αλλά και τον ενθουσιασμό και την ελπίδα που αποτυπωνόταν στα πρόσωπα και τις κουβέντες των ανθρώπων .