Μετά από 6 χρόνια ο Δήμος Κορινθίων θυμήθηκε χρέη από ύδρευση!


Μετά από 6 χρόνια ο Δήμος Κορινθίων θυμήθηκε ότι πρέπει να εισπράξει οφειλόμενους λογαριασμούς από ύδρευση! 
Έτσι στέλνοντας μια ΕΙΔΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΧΡΕΩΝ, συνοπτική και χωρίς να βγαίνει νόημα πως ακριβώς δημιουργήθηκε το χρέος και για ποιες συγκεκριμένες χρεώσεις πρόκειται, αναφέρει ένα συνολικό ποσό συν προσαυξήσεις, και σου ζητάει να το πληρώσεις, εγκαινιάζοντας έτσι την ρύθμιση οφειλών προς τους Δήμους,  κατ΄ εφαρμογή του νόμου 4483 του υπουργείου Εσωτερικών που από  τη Δευτέρα άρχισε να ισχύει.
Άντε τώρα εσύ, να θυμάσαι τι έχεις πληρώσει και τι όχι μετά από 6 χρόνια!
Όχι μόνο αυτό, θα πρέπει να έχεις κρατήσει και τις σχετικές αποδείξεις που να αποδεικνύουν ότι δεν είσαι ...μπαταχτσής!!
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με υπάλληλο του Δήμου, που είχα σήμερα μου εξήγησε (πρόκειται βεβαίως για τη δική μου περίπτωση), ότι πρόκειται για χρέος ύδρευσης από το πρώτο τρίμηνο του 2011 έως τον Ιούνιο του 2013 (που ανέλαβε η ΔΕΥΑΚ) συν τις προσαυξήσεις, το οποίο πρέπει να ρυθμιστεί, ειδάλλως "θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να λάβουμε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης......".
Η υπόθεση αυτή αφορά γύρω στους 19.000 λογαριασμούς, και φυσικά θέλει έρευνα από τον κάθε "οφειλέτη" για την ορθότητα των στοιχείων που παρατίθενται.