Τα ΝΕΑ της κ. ΛΥΤΡΑ...


Με έντονο χαρακτήρα και επικοινωνιακή καμπάνια που ταιριάζει στο "σύστημα Πνευματικού", ξεκίνησε η προεκλογική αναμέτρηση των μνηστήρων του Δήμου Κορινθίων. Αρχικά ο Πνευματικός προσπαθεί να εδραιωθεί σε "περιοχές" που νομίζει ότι ελέγχει. Χρησιμοποιώντας σαν δέλεαρ την εξουσία του και φυσικά τα κονδύλια του δήμου, θα προσπαθήσει να κρατήσει στη παράταξη του όσο το δυνατόν περισσότερους συμβούλους του, ενώ αντίθετα θα "τιμωρήσει" αυτούς που τον "πρόδωσαν" φτιάχνοντας δικό τους συνδυασμό με αποκλεισμό τους από κάθε οικονομική και επικοινωνιακή πρόσβαση.
  
Φαίνεται πως η περιοχή της Σολυγείας μένει πιστή στις "ιδέες" και πρακτικές του Αλέκου. 
Ο αντιδήμαρχος κ. Χατζής  και η πρόεδρος του ΚΚΠΔΚ κ. Λύτρα είναι οι άνθρωποι που θα στηριχθεί πάνω τους οραματιζόμενος την νέα τετραετία! 
Οτι δεν μπόρεσαν ή δεν ήθελαν να κάνουν μέχρι τώρα, έχουν σκοπό να τα κάνουν μέσα στο οκτάμηνο που μένει μέχρι τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Στο Κόρφο τις τελευταίες ημέρες γίνονται "πράγματα και θάματα" !!
Τι μαθήματα ιστιοπλοΐας, τι αγώνες τριάθλου, τι πανηγυράκια στη πλατεία, μέχρι και το παλιό δημοτικό σχολείο "δρομολογείται" για πολιτιστικό κέντρο. Όμως η μεγάλη έκπληξη που περίμενε τους Κορφιώτες προέκυψε σήμερα και λέγεται "ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΟΡΦΟΥ" .

Είναι η "νέα ιστοσελίδα του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων. 
Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει το Διαδίκτυο για ενημέρωση, εξυπηρέτηση και επικοινωνία, ανοίξαμε μια νέα πύλη για την καλύτερη πρόσβαση του πολίτη και τη συνεχή βελτίωση της ποιοτικής λειτουργίας του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής.
Φιλοδοξούμε ότι ο δικτυακός αυτός χώρος θα αποτελέσει γέφυρα επικοινωνίας και δημιουργικής συνεργασίας μαζί σας. Μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες της πύλης, θα έχετε την ευκαιρία να αντλείτε χρήσιμες πληροφορίες για τις δράσεις του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής, να ενημερώνεστε για θέματα που άπτονται της λειτουργίας του και να πληροφορείστε για τις δραστηριότητές του." διαβάζουμε σε προσωπική ανακοίνωση της κ. Λύτρα!!!!

Η απαίτηση και οι προτροπές μας προς τον πρόεδρο της κοινότητας για επίσημη ενημέρωση των δημοτών και κατοίκων του Κόρφου για τις δραστηριότητες και τα προβλήματα του Κόρφου, έγιναν ένα προσωπικό μπλοκ προβολής της προέδρου Λύτρα και του "έργου "της!!
Παρεμπιπτόντως θα προβάλλεται και το έργο του προέδρου του Κόρφου, όσο θα είναι πειθήνιο όργανο  εντολών....