Δημιουργία και ανακοίνωση του πρώτου συνδυασμού για τη Κοινότητα Κόρφου Κορινθίας.


Με μια ανακοίνωση στο fb που υπογράφεται από τον Αχιλλέα Σκάρο και την
Ειρήνη Μιχελουδάκη, γνωστοποιείται και επίσημα η πρώτη δημιουργία και υποψηφιότητα συνδυασμού για τη κοινότητα Κόρφου Κορινθίας, με τίτλο "ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΡΦΟΥ". Σύμφωνα με πληροφορίες μας αλλά και προγενέστερη ανάρτηση μας, αναμένονται άλλοι δυο συνδυασμοί να θέσουν υποψηφιότητα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της "ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΡΦΟΥ"

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΦΟΥ

"Ο Κόρφος , το διαμάντι του Σαρωνικού, όπως όλοι γνωρίζετε εδώ και αρκετά χρόνια εκτός από τη φυσική του ομορφιά δεν έχει δημιουργήσει καμία υποδομή στην εξέλιξη, στην ανάπτυξη και στην πρόοδο του...Τα τελευταία χρόνια καταβάλουμε κάθε προσπάθεια με μόνο μας μέσον τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη να προσεγγίσουμε και άλλες πτυχές του, όπως την ιστορία, τον πολιτισμό του ,την τουριστική ανάπτυξη κυρίως όμως τα προβλήματα της καθημερινοτητας του .
Δεν καταφέραμε βέβαια να φτάσουμε πολύ ψηλά ούτε να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους μας λόγω θέσης και διάφορων δυσκολιών..
Ωστόσο όμως η φωνή μας και η διαμαρτυρία μας ακούστηκε..Αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και να πατήσουμε σε ένα πρώτο σκαλί.
Με αιτία όλα αυτά και δεδομένης της αφορμής ότι μας δίνεται η ευκαιρία με τις εκλογές του Μαΐου να προσφέρουμε κάτι παραπάνω στον τόπο μας αποφασίσαμε να συμμετέχουμε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.
Όλη η ομάδα του συνδυασμού μας με ανιδιοτέλεια - διότι δεν είμαστε επιχειρηματίες εδώ - δίχως προσωπικές φιλοδοξίες, δίχως προσωπικά οφέλη αλλά ως απλοί κάτοικοι κάνουμε μια συλλογική προσπάθεια και δράση να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε ο,τι ο τόπος μας προσφέρει προς όφελος όλων των κάτοικων του χωριού μας..
Επιθυμία όλων μας είναι ντόπιοι και μέτοικοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ως κάτοικοι και πολίτες του Κόρφου!!
Ο συνδυασμός μας είναι ενωτικός με το όνομα ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΡΦΟΥ!!!

Καλούμε όλους του κατοίκους του Κόρφου να βοηθήσουν με την ψήφο τους αυτή μας την προσπάθεια. ανεξάρτητα από ιδεολογίες και πολιτικές..

Σε άλλη μας ανάρτηση θα αναφέρουμε το πρόγραμμα μας και όλα μας τα μέλη."

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΚΑΡΟΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΧΕΛΟΥΔΑΚΗ