Ανύπαρκτο έργο στη Τοπική Κοινότητα Κόρφου.


Πέρασε πάνω από ένας χρόνος με τις νέες αρχές στη Τοπική Αυτοδιοίκηση και ασκώντας τα δικαιώματα μας σαν πολίτες του Δήμου Κορινθίων και της τοπικής κοινότητας Κόρφου, θα προσπαθήσουμε καλοπροαίρετα να σταθούμε κριτικά απέναντι στο μη έργο της τοπικής κοινότητας Κόρφου. 
Αναγκαστικά προσφεύγουμε στο έργο της σύγκρισης δυο κοινοτήτων της Σολυγείας. Αυτής του ΣΟΦΙΚΟΥ και αυτής του ΚΟΡΦΟΥ, όπου βλέπουμε με πρώτη ματιά τεράστιες διαφορές στο έργο που έχει επιτελεστεί στις δυο κοινότητες.
Στην περίπτωση του Σοφικού κατ΄αρχήν υπάρχει ενα επίσημο διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης, για καθημερινή άμεση ενημέρωση των κατοίκων του χωριού. 
Κάτι αντίστοιχο στον Κόρφο ....είναι όνειρο θερινής νυκτός!! Καίτοι το έχουμε ζητήσει - απαιτήσει, πολλές φορές από τους προέδρους, καίτοι προσφερόμενοι να βοηθήσουμε στη δημιουργία του χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση, αν δεν έχουν τις γνώσεις να το κάνουν!! Φαίνεται βολεύει περισσότερο η άγνοια των πολιτών για τα πεπραγμένα στο χωριό τους ή η επιλεκτική ενημέρωση σε λίγους....
Μέσα από τη σελίδα λοιπόν της Δημοτικής Κοινότητας Σοφικού, βλέπουμε να υπάρχει μια σχεδόν καθημερινή δραστηριότητα του τοπικού Συμβουλίου και του προέδρου του, ενα ενδιαφέρον να λυθούν μικρά και μεγαλύτερα προβλήματα που αφορούν τη διαβίωση των ανθρώπων του χωριού. Διαβάζουμε και βλέπουμε να γίνονται έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα τους.
Δικαιολογημένα αναρωτιόμαστε τι έργο έχει γίνει στον Κόρφο.....;;;
Το μόνο που έχω διαπιστώσει και μάλιστα το δημοσίευσα, ήταν ο καθαρισμός των θάμνων και κλαδιών προς τον Κάβο. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
Σταματώντας εδώ, θα με ενδιέφερε μια επίσημη ενημέρωση σχετικά,  από την Κοινότητα.
.