"Εντροπία" εκθεση φωτογραφίας της ομάδας encounters στην Κόρινθο.

Στην σύγχρονη Πόλη της Κορίνθου, όπου από πλευράς πολιτισμού και τέχνης λίγα αξιόλογα πράγματα γίνονται, κάθε προσπάθεια ατομική η συλλογική που ξεφεύγει από τις καθιερωμένες συνταγές (χορηγία, κέρδος, υποκουλτούρα, θέαμα, παλαμάκια, ψήφοι), ΠΡΕΠΕΙ να στηρίζεται, να αναδεικνύεται να γίνεται κοινωνός και προτροπή για άλλες τέτοιου είδους δραστηριότητες!

Μια τέτοια προσπάθεια ειναι και αυτή της φωτογραφικής ομάδας encounters που όπως λένε οι ίδιοι, δημιουργήθηκαν για να κάνουν αυτό που λέει και τ' όνομά τους: να συναντιούνται, να αναμειγνύονται, να δημιουργούν μαζί με άλλους καλλιτέχνες!

Δεν ζητάνε τίποτα παραπάνω, (πέρα από αυτά που η πολιτεία, ο δήμος υποχρεώνονται να προσφέρουν στους πολίτες τους),  δεν θέλουν να "πουλήσουν" τίποτα με σκοπό το κέρδος ή την προσωπική τους προβολή, να εκφραστούν θέλουν μέσα από την τέχνη που αγαπούν και να την επικοινωνήσουν με άλλους ανθρώπους!

Στα τρία χρόνια που λειτουργούν σαν ομάδα έχουν καταφέρει να "ταράξουν" τα φωτογραφικά δρώμενα της Κορίνθου,  κάνοντας τα δικά τους ιδιαίτερα "κλικ" στη ζωή της πόλης, ενώ διεκδικούν να χρησιμοποιούν το Κέντρο Νέων Κορινθίας σαν χώρο συνάντησης τους.

Πήγαμε χθες λοιπόν πρώτη ημέρα της τριήμερης έκθεσης φωτογραφίας της ομάδας και δεν νιώσαμε καθόλου "εντροπία"...

 Ίσα-ίσα όλα ήταν όμορφα, με τάξη βαλμένα και χαρήκαμε ιδιαίτερα με την δουλειά τους !!

 Όπως και με πρόσωπα αγαπημένα που είδαμε και συζητήσαμε σε έναν όμορφο χώρο. 

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Άννα Δημητροκάλη, Βλάσης Κανέλλος, Ελένη Κούτλα, Φωτεινή Κολοκοτρώνη, Όλγα Παπαλεξάνδρου, Χριστίνα Ρεντούλη.