ENCOUNTERS

 

Olga Papalexandrou

Ήρθε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου και η μικρή φωτογραφική μας ομάδα γεμάτη ενέργεια και χαρά προετοιμάζεται πυρετωδώς να υποδεχτεί το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, όπου θα παρουσιάσει όλα αυτά που εμπνεύστηκε, εργάστηκε και σχεδίαζε όλο τον (δύσκολο) χειμώνα.
- Λοιπον, φέτος κατ' αρχάς έχουμε νέες αφίξεις ❤ στην ομάδα, για τις οποίες θα σας πούμε σε επόμενο χρόνο, πιο αναλυτικά και έτσι όπως τους πρέπει 😉
- Δεχτήκαμε πρόσκληση, την οποία και αποδεχτήκαμε ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ, να συμμετέχουμε σε ένα από τα πιο γαμάτα γεγονότα του καλοκαιριού ❤ στην Κορινθία, για το οποίο θα μιλήσουμε επίσης όταν έρθει η ώρα και ανακοινωθεί (αλήθεια δεν μπορω να σας περιγράψω πως αισθάνομαι για αυτό, ή μάλλον θα σας τα γράψω με τις επίσημες ανακοινώσεις, γιορταστικά και χοροπηδηχτά).
- Οργανώνουμε την φθινοπωρινή μας έκθεση στην Κόρινθο, που θα γίνει και φέτος τον Σεπτέμβριο (16-17 & 18) στον χώρο του Κέντρου Νέων Κορίνθου. Η φετινή μας παρουσίαση που θα έχει θέμα "Face-less", ευελπιστούμε να είναι τουλάχιστον διαφορετική από την περσινή και αφιερώνουμε πολύτιμο χρόνο έτσι ώστε να πλησιάζει όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτό που θέλουμε και έχουμε ονειρευτεί, δηλαδη να είναι ένα φωτογραφικό πάρτυ, με πολλή διάδραση με το κοινό, όχι μόνο μέσα από τη σχέση μας ως φωτογράφοι-θεατές, αλλά και ως φίλοι που διασκεδάζουν γύρω από ένα κοινό τόπο, που είναι η ελεύθερη έκφραση. Για αυτό το σκοπό ετοιμάζουμε διάφορα μικρά πραγματάκια που θα συμβαίνουν παράλληλα και κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Θα τα μάθετε κι αυτά σιγά σιγα.
- Last but not least: Οι Encounters τον Οκτώβριο πανε Αθήνα! Αυτό μπορώ να πω για τώρα, τα υπόλοιπα θα τα ανακοινώσουμε σε λίγο καιρό. Το σίγουρο είναι ότι και εκεί θα είμαστε με μουντ πάρτυ, χαράς και παρέας!