Ziria Music Festival 2022- Συναυλίες και δραστηριότητες, το πρόγραμμα!!



42 και μία έμειναν για όσους το έχουν προγραμματίσει να ανέβουν στο βουνό, αλλά ειναι αρκετός χρόνος και για αυτούς που δεν το ήξεραν η δεν  το έχουν αποφασίσει ακόμα για να το κάνουν ! Το "στερητικό" μας έφτασε στα όρια του μετά από τρία χρόνια απουσίας από το οροπέδιο (λόγω covid19) και η προσμονή για το μεγάλο πάρτυ του καλοκαιριού μας γεμίζει χαρά και ευχάριστη διάθεση!! 

Στο θεϊκό οροπέδιο της Ζήρειας, λίγες εκατοντάδες μέτρα από το Άντρον του Ερμή, τον τόπο γέννησης του θεού, εκεί που κατά τον μύθο κατασκεύασε την πρώτη λύρα και φανέρωσε τη μουσική σε θεούς και ανθρώπους, διοργανώνεται το Ziria Music Festival.
Μια μεγάλη γιορτή για όλες τις ηλικίες, στη μοναδική φύση. Αφιερωμένη στο περιβάλλον, στη συναδέλφωση και τη συλλογικότητα.
Μια μη κερδοσκοπική διοργάνωση, όπου οι συμμετέχοντες επισκέπτες και κατασκηνωτές βιώνουν μια σχεδόν non stop multimusical τριήμερη μουσική γιορτή που πλαισιώνεται από μια σειρά ξεχωριστές και δυνατές παράλληλες δραστηριότητες. Όλα μαζί συνθέτουν μια έντονη φεστιβαλική εμπειρία που διαρκεί! 
 Η είσοδος, η κατασκήνωση, οι συναυλίες, οι δραστηριότητες, ΟΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ! 

ZIRIA 2022 LINE-UP


ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


Stage 2 14:00
ΤΑ ΒΡΙΛ
DOZEN MINDS THE BAND
FNK
XAPA
MONK X SLOTH
Stage 1 18:15
MAVILE
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΛΛΗΣ
FRENZEE
ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ
VODKA JUNIORS
BAD HABITS
Stage 2 00:45
HUGO KANT
FRO

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ   

Stage 2 14:30
BANDA ENTOPICA
KADINELIA
Stage 1 18:15
KING GARCIA
THE SAME RIVER
THE STEAMS
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΝΑΚΗ 5T "For women"
ACTIVE MEMBER FULL BAND GEMMA
Stage 2 01:15
BLEND MISHKIN FT BNC
NIKOS DIAMANTOPOULOS

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Stage 2 14:30
NANDRA MUSIC
LOS TRE
Stage 1 18:15
PINK VANITY
ΠΑΙΔΙ ΤΡΑΥΜΑ
USURUM
ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ
BAZOOKA
FUNdRACAR
Stage 2 01:15
CAYETANO
NIKOLAS GALE


Με την συνεργασία πολλών ιδιωτών, ομάδων και συλλόγων εκτός από τις συναυλίες διοργανώνουμε μια σειρά από φανταστικές παράλληλες δραστηριότητες που πλαισιώνουν τη συνολική δυνατή εμπειρία του Ziria Festival.