Το φωτογραφικό "face_less" των #encounters έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις!!

Με μεγάλη προσέλευση, ευμενή σχόλια των επισκεπτών, και πολλά χαμόγελα ικανοποίησης από τους encounters, έκλεισε χθες το βράδυ το τριήμερο  φωτογραφικό "πάρτι" της ομάδας!! 

Με θέμα "face_less", εννέα φωτογράφοι μέλη της, ανέλαβαν να "ερμηνεύσουν" με τον δικό τους τρόπο και την ξεχωριστή τους ματιά, πως κατανοούν, βιώνουν  αλλά και φαντάζονται τον άνθρωπο "δίχως πρόσωπο" σε μια κοινωνία όπου το "προσωπείο" συχνά  αντικαθιστά το πρόσωπο, οι πραγματικοί φόβοι αλλά και οι φοβίες των ανθρώπων τους ωθούν να αλλοιώνουν χαρακτηριστικά να τα κρύβουν με διάφορα αντικείμενα, να επιλέγουν το σκοτάδι, ή την απρόσωπη "παρουσία"!

 Με μοναδική "χορηγία" την παραχώρηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου της αιθουσας του Κέντρου Νέων,   την οργάνωση την επιμέλεια την παρουσίαση  τα ανέλαβαν οι ίδιοι με την συλλογική δουλειά και προσφορά τους.

 Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες Κορίνθιοι πολίτες, προσωπικότητές από τον χώρο των τεχνών, της αυτοδιοίκησης και του πολιτισμού. Πολύ ιδιαίτερη  και συγκινητική η μαζική προσέλευση μαθητών του Σχολείου δεύτερης ευκαιρίας !

Προσωπικά ήταν η καλύτερη έκθεση που έχω συμμετάσχει σαν φωτογράφος! Με γέμισε χαρά και περηφάνια για τις επιλογές και την άψογη συνεργασία της ομάδας, την συλλογικότητας μας την πληρότητα σαν εκδήλωση, την επικοινωνιακή δουλειά, την μουσική επένδυση που επιλέξαμε, το ευχάριστο κλίμα και καλή διάθεση όλων, τα ευμενή σχόλια και τα συγχαρητήρια των επισκεπτών μας. 

 

Συμμετείχαν:
Γιώργος Βασιλειάδης (Giorgos Vasiliadis)
Άννα Δημητροκάλη (Anna Dimitrokali)
Άννα Ευθυμιάδου (Anna Efthimiadou)
Φωτεινή Κολοκοτρώνη (Kolokotroni Fotini)
Ελένη Κούτλα (ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΤΛΑ)
Βλάσης Μαυραγάνης (Vlasis Mavraganis)
Όλγα Παπαλεξάνδρου (Olga Papalexandrou)
Πέτρος Πήλικας (Petros Pilikas)
Γιάννης Ρομπόκος (John Robokos)