Παρακολούθησα σε βίντεο το χθεσινό (19/6/23) Δημοτικό συμβούλιο Κορινθίων...

 


Υπέβαλα τον εαυτό μου σε θυσία και επιστρατεύοντας κάθε όριο υπομονής, μπόρεσα να παρακολουθήσω από το youtube  τη χθεσινή (19/6/23) συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου.Το ίδιο θα συνιστούσα να κάνει και κάθε πολίτης που θα κληθεί να ψηφίσει σε 4 μήνες περίπου τους νέους τοπικούς "άρχοντες"...(αν τελικά δεν τα πετσοκόψουν)! 

Υπάρχει επίσης και η ανάρτηση στο  www.korinthia.net.gr

 
Αξίζει πράγματι ενα τέτοιο επίπεδο και μια τέτοια εικόνα δημοτικού συμβουλίου στους Κορίνθιους;; Έτσι φαίνεται, γιατί κάποιοι από μας τους εκλέγουν για να τους εκπροσωπούν!

 
Τα "είδαμε όλα" λοιπόν σε αυτό το βίντεο και πολλά βέβαια έμειναν στα αθέατα παραλειπόμενα....


Ένα παρακμιακό στη τεράστια πλειοψηφία του δημοτικό συμβούλιο με λογικές διαχείρισης των δημοτικών πόρων με προσωπικά κριτήρια και σε προσωπική βάση (έκανα, έφτιαξα, αποφάσισα, ...) σαν να πρόκειται για διαχείριση του "μαγαζιού τους" !! Δεν υπάρχουν καν ούτε οι λογικές της δημοτικής παράταξης...πόσο μάλλον λογικές της κοινωνίας και των πολιτών στον λόγο και το έργο τους!!

 
Μοναδική εξαίρεση σε όλο αυτόν τον συρφερτό η παρουσία και ο διαφορετικός λόγος της Β. Τζέκου..!!

Σωστή η παρέμβαση του κ. Πρωτόπαπα που έβαλε την λογική της διεκδίκησης στα καθήκοντα του δήμου, κάτι που φυσικά ειναι αδιανόητο για  "υπαλλήλους διαχείρισης" της τοπικής αυτοδιοίκησης!!